Genel · Haberler

Aman yavaş! Aheste aheste…

9 gün içinde peş peşe Mersin, Molde veTrabzonspor ile karşılaşacak olan sarılacivertli takımda Pereira, tedbiri elden bırakmıyor. Sakatlık korkusu ile idmanlar hafif tempoda yapılıyor.

1447621324233

Fenerbahçe, milli maçlar için verilen arayı dinlenme, iyileşme ve yenilenme ile geçiriyor. Ağır antrenman temposunun altına girilmemesinin ardındaki sebep ise bekleyen yoğun maç temposu. Kanarya, bu aranın ardından 9 günde 3 kritik maça çıkacak. Sarı-lacivertliler önce yorucu  deplasmanına gidecek. Bu deplasman yolculuğunda önce uçakla Adana’ya, ardından da karayoluyla Mersin’e geçilecek. Maçın oynanacağı cumartesi günü Mersin dönüşünde ise takımı uzun ve yorucu bir yolculuk daha bekliyor olacak.

Norveç çok yoracak
Fenerbahçe kafilesi, UEFA Avrupa Ligi grup 5. maçı için 26 Kasım Perşembe günü uçakla Norveç’e gidecek. Bu deplasman, 4 saatten fazla süren yolculuk süresiyle Avrupa Ligi’ndeki en uzak deplasmanlardan biri konumunda bulunuyor. Fenerbahçe‘nin yoğun temposu Norveç dönüşünde de sürecek. Sarı lacivertliler 30 Kasım’da bu kez Kadıköy’de Trabzonspor‘u konuk edecek. Teknik direktör Vitor Pereira, bu yorucu tempo öncesinde takımı fizik olarak en iyi seviyede tutmayı hedeflerken, sakatlıkla sonuçlanabilecek ağır idmanlardan ise kaçınıyor.

Yorum bırakın